Cabassi Oy

Paperikassi on yrityksen käyntikortti

Painettu paperikassi on monesti se elementti, joka näkyy yrityksestä kaduilla ja tapahtumissa. Kiva kassi jää elämään ja kantaa viestiä vielä ensimmäisen käyttökerran jälkeenkin. Paperisen kassin suuret ja selkeät painopinnat antavat hyvät mahdollisuudet luovalle kassisuunnittelulle ja niitä kannattaa hyödyntää. Joskus kuitenkin yksinkertainen on kauneinta ja tarkoituksenmukaisinta. Silloin kannattaa edetä simppelisti.

Saammeko auttaa?

Yli 35 vuoden aikana olemme tehneet kassin jos toisenkin. Jos mikään asia askarruttaa kassipainatuksessa, kysy ihmeessä, niin autamme eteenpäin.

Logopainatus - KISS

Keep It Simple Stupid! Monesti toimivin kassipainatus on logo keskelle kassia. Jos allekirjoitat tämän, aineistoksi riittää logotiedosto.

Suunnittelupohjat ja ohjeet

Tältä sivulta löydät suunnittelupohjat ja ohjeet arkkipainettuihin kasseihin.

Tutustu ja lataa

Paperikassi on kuin juliste

Paperikassin painatusta kannattaa miettiä hetki ja toinenkin. Toki painosmäärä ja sitä kautta käytettävissa olevat painotekniikat rajaavat sitä mitä voidaan tehdä, mutta yksinkertaisimmillakin lopputulos voi olla upea ja oivaltava.

Monesti kassia kannattaa ajatella julisteen tai ulkomedian tavoin ja pitää viesti selkeänä. Näin kassista saadaan paras hyöty markkinoinnissa.

 

Miten kassi painetaan?

Käytettävä painotekniikka vaikuttaa kassin painatusmahdollisuuksiin. Arkkipainatuksessa ensin painetaan kassipaperi ja painetusta arkista tehdään kassi. Näin kassin kaikki painopinnat voidaan hyödyntää.

Päällepainatuksessa painatus tehdään valmiin kassin päälle. Silloin painatus tehdään lähinnä vain kassin keskiosaan. Kummallakin tavalla voidaan tehdä tyylikkäitä kasseja, joita käyttäjien on kiva käyttää useampaan kertaan.

Jos haluat lisätietoja paperikassin painatuksesta tai painatuksen suunnittelusta, soita 09 6150 0820 tai lähetä kysymyksesi yhteystietosivun lomakkeella. Vastaamme nopeasti ja pääset projektissasi sujuvasti eteenpäin.

Tässä voit selailla muutamia kivoja kasseja, joita olemme saaneet tehdä