Cabassi Oy

Kotimaiset paperikassit, tässä vaihtoehdot!

Cabassi-paperikassit ovat kotimaisia, laadukkaita ja ympäristön kannalta järkeviä pakkauksia ja markkinointivälineitä. Haluamme tarjota asiakkaillemme vastuullisen kotimaisen paperikassivaihtoehdon, jonka hankkiminen käy helposti. Tarjoamme luotettavan tavan toimia, kotimaisen valmistuksen ja tarpeeseesi fiksut paperikassit oli kassitarpeesi iso tai pieni. Lyhyesti ja ytimekkäästi se mitä valmistamme ja tarjoamme on #paperikassisuomesta.

Cabassi Light

Cabassi Flat + Take Away

Cabassi Classic

Autamme eteenpäin

Jos kassien hankkiminen ei ole sinulle tuttua, autamme mielellämme eteenpäin. Kun kerrot millaiseen tarpeeseen  kasseja tarvitset, esittelemme sinulle nopeasti vaihtoehdot.

Voit tutustua vaihtoehtoihin täällä sivuillamme tai sitten voimme ottaa asian tiimoilta videopuhelun, käydä asiaa läpi sähköpostissa tai tarttua ihan luuriin ja jutella asiasta. Se on monesti se nopein tapa päästä eteenpäin.

Kassitehdas Valkeakoskella

Valmistamme kaikki tarjoamamme paperikassit omalla tehtaallamme Valkeakoskella. Tuotantoprosessimme menee siten, että ostamme kassipaperin suomalaisilta, ruotsalaisilta ja italialaisilta paperitehtailta. Paperi tulee meille rullina, jonka jälkeen jalostamme siitä usean eri vaiheen kautta valmiita kasseja. Osaan kasseista teemme painatuksen itse ja osaan kasseja paperin painatus tehdään yhteistyökumppaneidemme kirjapainoissa. Jos mikään asia askarruttaa, kerromme mielellämme lisää.